Tehtiin taas samalla tavalla kuin kaksi viikkoa sitten, eli oltiin ensin yhteislenkillä ja mentiin sitten sen jälkeen koirakylpylään uittamaan Usvaa ja Sumua.

Hyvinkään yhteislenkki ei kylläkään ollut mikään ylisuosittu tapahtuma, mutta onneksi sentään muutama koirakko oli meidän lisäksi lenkkeilemässä. Hieman tuo ikävä sää varmaan verotti osallistujamäärää, kun kadut olivat melko jäisiä ja vetisiä. Usvalla oli taas virtaa vaikka muille jakaa. Välillä piti muistutella, ettei hihnassa todellakaan aleta leikkimään toisten koirien kanssa, vaikka kuinka olisi mieli tehnyt. Loppu lenkki menikin sitten jo huomattavasti rauhallisimmissa tunnelmissa...

Äsken oltiin uittamassa koiria siellä kylpylässä. Usva ui itsensä aivan väsyksiin, joten ihan ei voitu koko puolituntista altaassa oloon käyttää. Selvästikkin tuo uiminen on erittäin hyvää ja tehokasta liikuntaa ja täytyy kyllä viedä koirat sinne aina kun mahdollista. Kesällä Usva ehkä jo uskaltaa uida järvessäkin, kun on saanut nyt talvella treenata altaassa. :)

Ostettiin kennelrehulta Usvalle jauhelihan lisäksi lohta ja kalkkunaa. Oikein hyvin on tuntunut uudet pöperöt neidille maistuvan ja tänään olisi tarjolla hirven maksaa. Viimeksi se ei oikein uponnut, mutta ajattelin tänään kokeilla vähän pienemmiksi paloiteltuna tarjota iltaruokaan. Jos vaikka pitäisi yhden päivän viikosta "sisäelinpäivänä", kun 2 päivänä Usva saa sikanautaa, 2 päivänä lohta ja 2 päivänä kalkkunaa, eli yksi päivä viikosta voitaisiin pyhittää maksalle, munuaisille, tms. Ainakin munuaisten syöntiin kakara tottui, kun niitä silloin joskus tarjosin. Mietiskelin tuota Usvan ruuankulutusta ja kyllä sen huomaa, että kuivaruokaakin menee ihan erilainen määrä kuin mitä Nellalla meni (tottakai, kun kyseessä on isompi ja aktiivisempi koira). Ensi kerralla voisikin ostaa kaksi 15 kilon säkkiä sitä lohiperunaruokaa, ettei tarvitse kuukauden välein käydä eläinkaupassa sitä hakemassa. Näin kahden säkin jälkeen tuo ruoka tuntuu sopivan Usvalle todella hyvin, joten uskaltaa ostaa vähän "varastoonkin".

Vajaan kuukauden päästä olisi neidillä 1 vuotis synttäritkin. Niin se aika vaan on kulunut. Pitää kohta varata myös rokotuksille aika, kun nekin tulee taas ajankohtaisiksi.

Enpä nyt tämän enempää tällä kertaa ehdi jaaritella... :)