Tänään saatiin Hyvinkään kisoissa Usvan toinen ryhmäkoejuoksu läpi ja näin ollen meillä on kilpailukirja juostuna. Mitään huippujuoksua ei tänäänkään Usvalta nähty. Lähtö meni plörinäksi, kun Usva jäi kolmos ja vitos kopeista lähteneitten koirien väliin puristuksiin ja sen takia putosi muiden matkasta heti alkusuoralla. Onneksi neiti kuitenkin kiritti kovaa ja ohitti komeasti kakkoskaarteessa 3 & 5 koirat. Maaliin juostiinkin kolmantena ajalla 29,95s. Usva myöskin "voitti" ensimmäiset palkintorahansa, huimat 10€! :)

Näistä kuvista näkee lähdön todella hyvin.

Kaarteesta ja Usvan ohituksesta löytyy kuvia täältä.

Ajan pitäisi parantua reilusti, kun vaan saadaan onnistunut lähtö. Onneksi nyt koejuoksujen jälkeen päästään itse vaikuttamaan lähtökopin numeroon, joten yritetään saada Usva vähän sisemmälle kuin 4 koppiin (josta se lähti molemmissa ryhmäkoejuoksuissa).

Oma innostuskin tuntuu vaan kasvavan, mitä enemmän pääsee Usvan kanssa radalla käymään. Nyt jo odotellaan innolla seuraavia kisoja, tuntuu että tulevaan sunnuntaihin on ihan liian pitkä aika. Niinhän sitä sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä. :)

Täältä löytyy taas video Usvan kisasuorituksesta.