Millaista se Usvan elämä nyt on sitten ollut, kun kilpailukirja on juostuna ja tälle kesälle asetetut tavoitteet juostuna? Näin 4 startin jälkeen alkaa huomata, että viikot menevät tietyssä rytmissä.

Maanantai, eli kisojen jälkeinen päivä menee edellisestä päivästä palautteluun. Usva saa juosta hiekkakuopalla vinkupallonsa kanssa ja päätteeksi kävellään vielä rauhallinen hihnalenkki. Illalla tietenkin ilmoittaudutaan seuraaviin kisoihin ja jäädään odottelemaan ilmoittautuneiden listaa.

Tiistaina otetaan vähän kevyemmin liikunnan suhteen ja normaalisti ollaan käyty ihan vaan hihnalenkillä. Illalla onkin sellainen tunnin pituinen hierontahetki, jolloin Usva saa rentoutua ja minä käyn taitojeni mukaan lihaksia läpi ja tarkistan samalla, ettei löydy mitään pahoja jumeja tai aristuksia.

Keskiviikkona tai torstaina ollaan otettu ihan pientä treeniä. Nyt viime viikolla käytiin Hyvinkään radalla ottamassa vähän lähtönopeusharjoituksia. Houkuteltiin siis käsivieheen avulla Usvaa kopinperältä vähän eteenpäin ja otettiin sitten ihan lyhyt veto etusuoralla. Torstaina päästiin myöskin jännityksestä lähtöjen suhteen, kun listat julkaistiin. Tällä kertaa oltiin oikein tyytyväisiä Usvan lähdön koppijärjestykseen. :)

Perjantai ja lauantai meneekin ihan kevyellä liikunnalla ja lauantai iltana huomioidaan seuraava kisapäivä ruokamäärää pienentämällä.

Sunnuntai aamuna herätään aikaiseen antamaan neidille aamuruokaa ja huomenna lähdetäänki puoli yhdentoista aikaan ajelemaan Turkua kohti. Siinäpä se koko päivä meneekin ja taas voidaan aloittaa sama viikko-ohjelma alusta.

Nyt alkaa myös huomata, miten koukuttavaa tuo kilpailuttaminen on. On vaan todella hienoa nähdä oma koira juoksemassa radalla, etenkin kun asian eteen on tehty paljon töitä ja sitä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Toivotaan, että huomenna saadaan vähän parannusta viime kerran juoksuun. Jos ei sijoituksessa, niin ainakin ajassa. :)