Pitkä päivä takana, väsyttää ja päätä särkee. Ajattelin nyt kuitenkin vielä iltakahvikupposen äärellä kirjoitella tämän päivän kuulumisia. Lähdettiin puoli yhdentoista jälkeen ajelemaan kohti Turkua. Perillä päästiin melko nopeasti eläinlääkärin tarkastukseen ja saatiin koirat autoon odottelemaan omia lähtöjään.

Usva oli vasta lähdössä 14, joten päivä venyi melko pitkäksi ennen kuin päästiin starttaamaan radalla. Alunperin lähdössä piti olla 5 koiraa, mutta ihan viime hetkellä jäi yksi koira pois (ampiaisen piston takia), joten vain 4 koiraa taisteli lähtövoitosta.

Tällä kertaa Usva lähti kopista 1 ja viereinen koppi oli tyhjänä. Teoriassa ihanteellinen lähtöasetelma, mutta yllätys yllätys neiti sai taas huonon lähdön ja kolaroi ensimmäisessä kaarteessa. Taas oltiin viimeisinä ja tällä kertaa loppukirikään ei riittänyt 4 sijaa parempaan tulokseen. Aika kuitenkin parani viime sunnuntaista, joten sinänsä ihan ok juoksu. Niin ja törmäilystä huolimatta selvittiin ehjin nahoin maaliin, joten sekin on erittäin positiivista. Täytyy vaan toivoa, ettei huomenna ilmene mitään ontumisia tai jumeja, jotka eivät vielä samana päivänä koirassa näy.

Kotona oltiin vasta yhdeksältä. Ruokittiin Usva ja itsemme ja nyt mennäänkin jo untenmaille. :) Jäädään taas odottelemaan ensi viikonloppua, jos vaikka sitten selvittäisiin ilman törmäilyjä.