Ihan vaan tämän blogin helppouden vuoksi kuulumiset sivu vaihtuu nyt tällaiseen blogiin. Ehkä sitä tulee hieman aktiivisemmin kirjoiteltua kuulumisia, kun aina ei tarvitse mennä freewebsin kautta päivittelemään niitä (välillä ärsyttävän hidas).Vanhat kuulumiset löytyvät  täältä.

Mutta mutta, paljon on taas ehtinyt tapahtua. Usva kerkesi satuttaa tassunsa uudelleen ja taas oltiin viikko ´"sairaslomalla". Tällä kertaa kyseessä oli takatassu, jonne tuli pieni viiltohaava lenkillä oltaessa. Onneksi haava ei nyt tullut polkuanturaan, joten sen paraneminen oli paljon helpompaa. Nyt jalka on kuitenkin taas kunnossa ja toivotaan, että vastedes säästyttäisiin vähemmillä loukkaantumisilla. Jotenkin vaan tuntuu, että Usva on niin sählä, että sille ehtii sattua ja tapahtua vaikka mitä. Yhtenä hyvänä esimerkkinä on tapaus siivouspäivältä. Eli Usva sai hepulin, kun minä moppailin lattioita. Tietenkään jalat ei sitten pitäneet liukkaalla lattialla, joten neiti kaatui kyljelleen ja kolhaisi kintereensä patterinkulmaan. Onneksi kyseisestä tapahtumasta tuli vaan pieni pintanaarmu, joten tilanne nätytti pahemmalta kuin mitä se olikaan (Usva kiljunnasta päätellen jalka vähintääkin meni poikki). Näin siis meillä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää.

Vaihdettiin Usvalle muutama viikko sitten ruuaksi lammasriisi pohjainen kuivaruoka ja lisäksi neiti on saanut vain lorauksen öljyä, piimää ja heppaa. Nyt iho ei enää kutise lainkaan, joka onkin suuri helpotus. Jatkuvaa raapimista ja kirputtamista oli melko ikävä seurata. Vielä en siis tiedä mikä kutinan loppujen lopuksi aiheutti, mutta tarkoituksena olisi kokeilla sikanauta lihaa, josko sitä voisi vielä lisukkeena antaa.

Huomenna olisi täällä hyvinkäällä match show, johon tekisi hirveästi mieli mennä Usvan kanssa. En vaan tiedä uskaltaako tuon riiviön kanssa minnekkään vielä osallistua, kun se saa välillä kaiken maailman hepulikohtauksia. Toisaalta voisi ainakin mennä sivusta seuraamaan tapahtumaa, kun Usva vähän aristelee vieraita koiria, joten voisi tehdä ihan hyvää senkin suhteen käydä totuttelemassa. Ja eihän sitä tiedä, jos vaikka uskaltauduttaisiin kehään asti. :)