Eilen Usva pääsi riehumaan vinkupallon kanssa hiekkakuopalle ja tällä kertaa sain julkaisukelpoisen videopätkänkin kuvattua. Videoon pääsee tästä.

Antibioottikuurikin loppui jo ja iho on melkeinpä normaalin näköinen. Vähän se toisessa reidessä punoittaa, mutta ei se enää tulehtuneen näköinen ole kuten aiemmin. Toivottavasti nyt päästäisiin ainakin rokotuksiin asti ilman vaivoja ja eläinlääkärissä käyntejä.

Huomenna ollaan viemässä koiria taas uimaan koirakylpylään. Meillä on aika 17.30 ja Sumu & Usva pääsee uimaan samaan aikaan. Nyt pystytään käyttämään se puolituntinen vähän tehokkaammin hyväksi kuin viime kerralla, kun meille on koko allas käytössä. Toivottavasti muistetaan ottaa kamera mukaan, niin voidaan kuvata vähän parempi pätkä Usvan uinnista kuin viimeksi. Huomenna oli myös tarkoituksena lähteä yhteislenkille, joka taitaa tällä kertaa olla Vantaalla. Usvan kanssa ei kylläkään olla aiemmin oltu mukana niissä, mutta Päivi on tainnut Sumun kanssa käydäkkin.

Taas taitaa olla aika tehdä kennelrehulle lihatilaus. Ainakin pakastin näytti jo melko tyhjältä, kun nyt illalla otin sieltä taas lisää lihaa sulamaan. Olisi kyllä niin kätevä, jos meillä olisi sellainen kunnon arkkupakastin, mutta eipä näin pieneen asuntoon sellaista saa sopimaan, joten lihat pitää tilata 20kg:n erissä. Tällä kertaa ajattelin ottaa 10kg normaalia jauhelihaa, 5kg lohta ja ehkä 5kg kalkkunaa. Saisi vähän vaihtelua noihin lihoihin ja tuo lohi oli ainakin Jumbon kanssa aika toimivaa tavaraa. On kyllä todella helpotus, että Usvalle vihdoin ja viimein löytyi sopiva kuivaruoka. Turkki näyttää nykyään niin paljon paremmalta ja ihan selvästi massaakin on tullut lisää, kun kakkakasoista päätellen ruoka imeytyykin entisiä paljon paremmin. Eläinlääkärillä käydessä Usva pääsi puntarillekkin ja paino oli 2g yli 28kg:n. Eli ei ihan pieni tyttö. :)