Saan siis tänään nauttia vapaapäivästä, kun olin kahtena edellisenä lauantaina töissä.. Senpä kunniaksi lähdettiin Usvan kanssa aamulenkille tuonne ihanan lumiseen metsään. Yöllä oli satanut ihan kunnon kerroksen lunta ja nyt aamulla sitä on tullut vielä paljon lisää. Pakkastakin oli sopivat -5 astetta, eli ihan loistava ulkoilu sää. Usvakin nautti täysin siemauksin lumessa telmimisestä. Vähän harmitti, kun en ottanut kameraa mukaan, vaikka aluksi meinasinkin.. Olisi tullu varmaan ihan kivoja talvisia kuvia. :) Toivottavasti tuo lumi nyt jää maahan, että voidaan ottaa niitä lumikuvia sitten vähän myöhemmin.

Tänään mennään Usvan kanssa käymään eläinlääkärikeskus Animuksessa. Usvan reidet päättivät kaljuuntua nyt viimeisen karvanvaihdon aikana ja samalla kaljujen kohtien keskelle tuli punoittavaa ihottumaa. Aluksi "ihottuma" ei näyttänyt pientä punoitusta kummemmalta ja ajattelin sen jo menevän ohi, kunnes perjantai iltana lenkin jälkeen toisen jalan ihottuma alue oli todella punainen ja siihen oli noussut sellaisia "rakkuloita". Voi olla, että pakkasella oli osuutta asiaan, mutta käydään nyt katsomassa mitä eläinlääkäri on asiasta mieltä. Usvalla kun on ollut niitä iho ongelmia aiemmin (kutinaa), joten haluan nyt varmistua tuosta, että mikä mahtaa olla ongelman nimi.

Usva joutuukin olemaan tämän aamun nälässä, kun eläinlääkäri käski olla antamatta aamuruokaa, jos vaikka joudutaan ottamaan verikokeita. Neitiä taisi hieman harmittaa, kun lenkin jälkeen ei alkanut sapuskaa kuulua. Nyt se onneksi nukkuu tyytyväisenä omalla sängyllä, joten mun ei tarvitse kestää sitä rauhatonta vaeltamista ja piippaamista, mitä ruuan viivästyminen yleensä aiheuttaa. :)