Tänään Usva alkoi näyttää omaa osaamistaan radalla ja juoksi 480m hienoon aikaan 28.97s. Tuo aika riitti kakkos sijaan (voittajan aika oli 28.77s), joka oli sekin hyvä 5 koiran lähdössä. :) Vaikka takana olikin hieman normaalia rankempi viikko, ei se onneksi näkynyt tytön vauhdissa. Aivan mahtava olo, kun vihdoinkin tulee onnistuineita kisasuorituksia. Tänään lähtökin sujui paremmin kuin koskaan ja omien havaintojen mukaan Usva oli jo heti lähdössä toisena, eikä viimeisenä kuten tähän asti ollaan totuttu.

Ensi sunnuntaina kisataan vielä 480m sijoituslähdössä ja sen jälkeen jäädäänkin 2 viikon kisatauolle, kun kilpailut siirtyvät Oulun radalle. Oulun kisojen jälkeen on vielä kolmet kisat (2 x Turussa ja 1 x Hyvinkäällä), joissa Usva näillä näkymin tulee juoksemaan. Sitten onkin tämä kisakausi kisattu ja jäädäänkin valmistautumaan seuraavaa kesää varten. :)